Продължете към съдържанието

За нас

За нас

Добре дошли в Шъртхъб ООД - вашата дестинация за уникални и персонализирани тениски, които съчетават българската история, култура и съвременния стил. Ние сме компания, която се гордее с богат избор от тениски в три основни направления. Нашите Направления: Индивидуални Тениски с Щампа: Нашите индивидуални тениски са създадени с любов към българската история и култура. Те представляват уникален начин да покажете вашата свързаност с българския народ и традиции, както и да се изразите в съвременния урбан стил. Независимо дали сте гийк, обичате модерната култура или просто искате да носите нещо уникално, тук ще намерите тениска, която ви отразява. Тениски за Корпоративни Клиенти: Ние сме партньор на много компании, които искат да подобрят своя имидж с индивидуални тениски и брандирани лога. Нашите тениски са перфектни за събития, тиймбилдинги и дори като подарък за служителите. Ние вярваме, че дори в корпоративния свят има място за индивидуалност и стил. Мърч за Партньори: Искате ли да направите свой мърч и да го представите на света? Шъртхъб ООД предоставя платформа за инфлуенсъри, компании, подкастъри и всеки, който иска да създаде и продава свои уникални продукти. Ние ви предоставяме инструментите и платформата да споделите вашите идеи с аудиторията си. При нас ще намерите повече от просто тениски - ще намерите начин да изразите себе си и да създадете продукт, който ви представя точно такива, каквито сте.

МИСИЯ

Нашата мисия е да вдъхновяваме, създаваме и свързваме хората чрез уникални и персонализирани тениски. Вярваме в силата на изразителното облекло и как то може да комуникира истории, стил и индивидуалност. Шъртхъб ООД предлага иновативни дизайни и възможности за самоизразяване, които надминават границите на обикновената тениска. Ние не създаваме просто облекло, ние създаваме връзки и споделена история.

Визия

В нашата визия се стремим да бъдем предпочитан партньор за всеки, който търси уникални тениски с богато съдържание и дизайн. Ние вярваме, че облеклото може да бъде не само моден аксесоар, но и начин за изразяване на вашата индивидуалност и стил.

Тениски с щампи

Качество

Високото качество на материалите и изпълнението на щампите осигурява тениски, които не само изглеждат добре, но и са комфортни за носене и устойчиви на износване.

100% памук

Работейки с тениски от 100% памук, ние стремим да предоставим нашите клиенти продукти, които са висококачествени, удобни и издържливи, гарантирайки им доволство и удовлетворение от носенето на нашите тениски.

гаранция

Внимателно следим всеки етап от производствения процес, за да гарантираме, че всяка тениска, която достига до нашите клиенти, отговаря на техните очаквания. Нашата цел е да осигурим нашите клиенти с не само продукти отличаващи се с качество, но и с персонализирано и уникално изживяване.