Продължете към съдържанието
Sale -33%

Akkorokamui (Oversize)

Добре дошли в света на японската култура с нашата oversize черна тениска от серия Japan Culture. Тениската е вдъхновена от богатата японска митология и е предназначена да ви завлече в света на магията и легендите на Далечния изток.

Текстът “Akkorokamui” е свързан с митичното същество от японската фолклорна традиция. Akkorokamui е легендарно морско чудовище, което се вярва, че обитава водите около Хокайдо, най-северния остров на Япония. Това същество е описвано като огромен октопод, който може да достигне до десетки метри в дължина. Според легендите, Akkorokamui има способността да се извива и преобразява цветовете си, като се прилага като камуфлаж и защита.

Тениската е изработена от висококачествено плътно трико с грамаж от 240 g/m², осигурявайки комфорт и издръжливост. Модерният oversize крой със спусната линия на раменете добавя стил и удобство, а свободната кройка дава свобода на движение. Допълнителните детайли като двоен шев и подсилени врат и рамена с лента гарантират дълготрайност и качество.

Тениската се предлага в размери от S до XXL, за да отговори на разнообразните предпочитания на всеки. Съставът от 100% памук осигурява приятно усещане при носене и допринася за комфорт през целия ден. С нашата oversize черна тениска от серия Japan Culture, можете да изразите своята връзка с богатата и интересна японска култура с уникален стил.

 

*Лицензните права върху щампата са уредени чрез заплащане на правата за ползване „Corporate license use“между Shirthub ltd. (Шъртхъб ООД) и Freepik.com/Flaticon.com.

Тегло Няма
Размер

, , , ,

Пол

Вид

,

Промоция

Цвят