Продължете към съдържанието
Sale -33%

Anime Girl Eyes (Oversize) 30110

Търсите нещо уникално и изключително стилно? Нашата oversize тениска с щампа на Manga Girl Eyes е точно това, от което се нуждаете. Смел и изразителен дизайн, който ще ви открои пред света.

Тениската съчетава изкуство и стил по най-добрия начин. Щампата на Manga Girl Eyes придава уникален характер на вашата визия и говори за вашия индивидуален стил. Този дизайн е не само модерен, но и изразява вашата страст към изкуството и културата.

Тениската е изработена от висококачествено плътно трико с грамаж от 240 g/m², осигурявайки комфорт и издръжливост. Модерният oversize крой със спусната линия на раменете добавя стил и удобство, а свободната кройка дава свобода на движение. Допълнителните детайли като двоен шев и подсилени врат и рамена с лента гарантират дълготрайност и качество.

Тениската се предлага в голямо разнообразие от размери, за да отговори на разнообразните предпочитания на всеки. Съставът от 100% памук осигурява приятно усещане при носене и допринася за комфорт през целия ден.

 

*Лицензните права върху щампата са уредени чрез заплащане на правата за ползване „Corporate license use“между Shirthub ltd. (Шъртхъб ООД) и Freepik.com/Flaticon.com.

Тегло Няма
Размер

, , , , , , ,

Пол

,

Вид

Промоция

Цвят