Продължете към съдържанието
Sale -33%

Влязете в епичния свят на аниметата с нашата oversize черна тениска от серията Anime, украсена със символичния надпис “Attack on Titan”. Тази тениска не е просто облекло, а начин да покажете вашата привързаност към анимационния епос, който ви завладява от първата секунда.

Надписът “Attack on Titan” носи със себе си вълнуващата емоция и вълнение, характерни за серията. Тази тениска ви позволява да изразите вашата любов към героите и невероятната им борба с титаните.

Създадена с внимание към детайлите, тениската се отличава с модерен дизайн и удобена oversize кройка. Тя е изработена от висококачествено плътно трико с грамаж от 240 g/m², предоставяйки мекота и комфорт при носене. Модерната кройка със спусната линия на раменете и свободният силует подчертават стилния вид и предоставят свобода на движение.

Съставена от 100% памук, тениската гарантира удобство през целия ден. Тя е не само израз на стил, но също така предоставя и комфорт, което е важно за активния и динамичен градски начин на живот.

Изберете своя размер от наличните S, M, L, XL, XXL.

 

*Лицензните права върху щампата са уредени чрез заплащане на правата за ползване „Corporate license use“ между Shirthub ltd. (Шъртхъб ООД) и Freepik.com/Flaticon.com.

Тегло Няма
Размер

, , , ,

Пол

Вид

,

Промоция

Цвят