Продължете към съдържанието
Sale -33%

Влезте във вълнуващия свят на аниметата с нашата oversize черна тениска от серията Anime, която представя символичните надписи “Bluelock” и “Survive”. Тази тениска не само ще ви омагьоса с визуална привлекателност, но и ще ви вдъхнови с посланието си.

Символът “Bluelock” ни връща в едно захващащо внимание аниме, предизвикващо ни да размишляваме за невероятната ангажираност на героите и тяхната борба за оцеляване. Надписът “Survive” е призив за преодоляване на предизвикателствата и намиране на сила, за да се справим с всяка ситуация.

Създадена с внимание към детайлите, тениската се отличава с модерен дизайн и удобена oversize кройка. Тя е изработена от висококачествено плътно трико с грамаж от 240 g/m², предоставяйки мекота и комфорт при носене. Модерната кройка със спусната линия на раменете и свободният силует подчертават стилния вид и предоставят свобода на движение.

Съставена от 100% памук, тениската гарантира удобство през целия ден. Тя е не само израз на стил, но също така предоставя и комфорт, което е важно за активния и динамичен градски начин на живот.

Изберете своя размер от наличните S, M, L, XL, XXL.

 

*Лицензните права върху щампата са уредени чрез заплащане на правата за ползване „Corporate license use“ между Shirthub ltd. (Шъртхъб ООД) и Freepik.com/Flaticon.com.

Тегло Няма
Размер

, , , ,

Пол

Вид

,

Промоция

Цвят