Продължете към съдържанието
Sale -33%

Добре дошли във вълнуващия свят на уличната мода с нашата овърсайз черна тениска от серията “Acid”, в рамките на Streetwear колекцията. Тази тениска е повече от просто дреха – тя е израз на стил, силата на младежката свобода и победоносното обединение.

Надписите “Declare victory”, “Youth freedom”, “Collaboration for the win” излъчват смели послания, подчертаващи важността на обявяването на победата, свободата на младите и силата на сътрудничеството. Те не само декорират тениската, но и вдъхновяват за действие и участие.

Висококачественото, плътно трико гарантира издръжливост и комфорт през целия ден.

Модерната кройка със спусната линия на раменете и свободният силует на овърсайз модела предоставят непринудена стилна визия. Допълнителната детайлна обработка, като двойния шев и подсилването на вратът и раменете с лента, уверяват за дълготрайност и качество.

Изберете своя размер от наличните S, M, L, XL, XXL. Грамажът от 240 g/m² съчетава структурата с мекотата на 100% памук, осигурявайки ви удоволствие и удобство.

Привлекателна и индивидуална, тази черна овърсайз тениска от серията “Acid” впечатлява със силните си послания и дизайн, подходящ за любители на градския стил и уличната мода.

 

*Лицензните права върху щампата са уредени чрез заплащане на правата за ползване „Corporate license use“ между Shirthub ltd. (Шъртхъб ООД) и Freepik.com/Flaticon.com.

Тегло Няма
Размер

, , , ,

Пол

Вид

,

Промоция

Цвят