Продължете към съдържанието
Sale -33%

Загърбете скуката и влезте във вълнуващия свят на уличната мода с нашата овърсайз черна тениска от серията “Acid”, част от разнообразната Streetwear колекция. Подчертавайки градския стил и индивидуалността, тази тениска носи със себе си силно послание и дързък дизайн.

Със своите надписи “Dive deep”, “Discover”, “Together we can”, тя ни провокира да се потопим в неизвестното, да открием нови хоризонти и да работим заедно за постигане на общи цели. Тези надписи са повече от думи – те са нашите амбиции и вдъхновение.

Висококачественото, плътно трико гарантира издръжливост и комфорт през целия ден.

Модерната кройка със спусната линия на раменете и свободният силует на овърсайз модела предоставят непринудена стилна визия. Допълнителната детайлна обработка, като двойния шев и подсилването на вратът и раменете с лента, уверяват за дълготрайност и качество.

Изберете своя размер от наличните S, M, L, XL, XXL. Грамажът от 240 g/m² съчетава структурата с мекотата на 100% памук, осигурявайки ви удоволствие и удобство.

Привлекателна и индивидуална, тази черна овърсайз тениска от серията “Acid” впечатлява със силните си послания и дизайн, подходящ за любители на градския стил и уличната мода.

 

*Лицензните права върху щампата са уредени чрез заплащане на правата за ползване „Corporate license use“ между Shirthub ltd. (Шъртхъб ООД) и Freepik.com/Flaticon.com.

Тегло Няма
Размер

, , , ,

Пол

Вид

,

Промоция

Цвят