Продължете към съдържанието
Sale -33%

Шевица с цветни мотиви модел 40005

Дамска тениска с цветни мотиви от серията “С гордост и Вяра – България в сърцето” на компанията Shirthub.

Дизайнът на тениската изобилства от красиви и ярки цветни мотиви, които се преплитат и образуват неповторими орнаменти. Всяка детайлна шевица представлява усмихнати цветя, разноцветни пеперуди и емблематични растения, които придават жизнерадостно настроение и усещане за свежест.

Тениската е изработена от висококачествени материали, които осигуряват удобство и лекота при носене. Тя предлага женствена кройка, която подчертава формите и придава стилна визия на всяка дама.

“С гордост и Вяра – България в сърцето” е не само моден аксесоар, но и израз на оптимизъм и любов към родината. Тениската прехвърля нежните и красиви мотиви на богатата флора и фауна върху дрехата ви, което позволява на носителя да се наслаждава на цветната хармония на всяко време.

С тази тениска за шевица с цветни мотиви, можете да създадете впечатление и придобиете уникално излъчване в ежедневието си. Отразете своята радост и позитивност, като носите символите на цветната красота и стилността на тази уникална дамска тениска. Тя ще ви донесе удоволствие и ще позволи на околните да усетят вашата сърцевина, изразена чрез цветята и цветовете на тази тениска за шевица.

Тегло Няма
Размер

, , , ,

Пол

Промоция

Вид

Цвят