Продължете към съдържанието
Sale -33%

Шевица Сърце модел 40010

Дамска тениска с шевица “Сърце” от серията “С гордост и Вяра – България в сърцето” на компанията Shirthub, е прекрасен начин да изразите любовта и страстта си към България с символичната шевица.

Дизайнът на тениската включва нежна и стилна шевица във формата на сърце, изпълнена с изящни детайли и мотиви, представляващи различни аспекти на нашата национална култура и природа. Сърцето шевица е обгърнато от любовта и вярата към родината ни, което прави този модел олицетворение на националния дух и силата на сърцето на българския народ.

В центъра на тениската е изобразен надписът “С гордост и Вяра – България в сърцето”, поставен нежно и елегантно, за да акцентира сърцевината на посланието. Този надпис отразява не само вярата в силата на българската нация, но и гордостта от богатото ни културно наследство.

Тениската е изработена от висококачествени материали, които гарантират комфорт и приятно усещане при носене. Женствената й кройка подчертава формите и придава стил на всеки тоалет.

“С гордост и Вяра – България в сърцето” е повече от моден аксесоар – тя представлява част от вас, израз на вашата страст и преданост към родината. Носейки тази тениска, вие сте носител на любовта си към България и показвате на света вашата гордост и вяра към богатото културно и историческо наследство на нашата страна.

Тегло Няма
Размер

, , , ,

Пол

Вид

Промоция

Цвят