Продължете към съдържанието
Sale -33%

Шевица Звезда модел 40012

Дамска тениска със шевица “Звезда” от серията “С гордост и Вяра – България в сърцето” на компанията Shirthub, е изящен начин да изразите своята обич и възхищение към България, представени чрез символичната шевица във формата на звезда.

Дизайнът на тениската представлява нежна и елегантна шевица, която образува звездовиден мотив. Звездата шевица е изпълнена с прецизни детайли, символизиращи сиянието и блясъка на българската култура и нация. Този дизайн е вдъхновен от славното минало на България и желанието да заблести като истинска звезда на световната сцена.

В центъра на тениската е поставен надписът “С гордост и Вяра – България в сърцето”, който представлява вярата в силата и блясъка на българския народ. Този посланието подчертава, че всяка жена, носяща тази тениска, е истинска звезда, способна да се изяви и заслужи възхищението на света.

Тениската е изработена от висококачествени материали, които осигуряват удобство и комфорт при носене. Кройката й е женствена и стилна, като подчертава естетиката и красотата на жената, носеща я.

“С гордост и Вяра – България в сърцето” със шевица “Звезда” е не само моден аксесоар, но и израз на вдъхновение и мечта. Носейки тази тениска, вие сте истинска звезда, която бляска и сияе с културното и историческото богатство на България. Тя ви позволява да изразите своята уникалност и светлина, като същевременно споделяте обичта си към родината и вдъхновявате околните да заблестят със собствената си сила и блясък.

Тегло Няма
Размер

, , , ,

Пол

Промоция

Вид

Цвят