Продължете към съдържанието
Sale -33%

Добре дошли в света на градския стил с нашата oversize черна тениска от серия Urban, която носи в себе си силни послания за равенство, важността на всеки ден и нуждата от подкрепа за хората, които се борят с депресия. Тази тениска съчетава стил и вдъхновяващи послания, които призовават към емпатия и осъзнатост.

Символичните надписи “Equality”, “Every single day matters” и “Hug people who are depressed” създават образ на обединение и подкрепа към всички хора. Те подчертават важността на равенството, признавайки, че всеки ден е ценен и важен, както и необходимостта от подкрепа.

Стилният urban дизайн на тениската добавя съвременен вид и удобство.  Тази овърсайз тениска е създадена от висококачествено, плътно трико, което осигурява комфорт и издръжливост. Модерната кройка със спусната линия на раменете и свободният силует придават стил и уют.

Допълнителни детайли като двоен шев и подсилена лента на вратът и раменете гарантират здравина и издръжливост. Изберете размер от наличните S, M, L, XL, XXL, за да постигнете перфектната комбинация от комфорт и индивидуален стил.

С грамаж от 240 g/m² и състав от 100% памук, тази черна овърсайз тениска от серията “Urban” не само отразява стилна визия, но и призовава за вдъхновение, уважение и позитивно влияние. Бъдете сияещата звезда във вашия градски стил и вдъхновете себе си и другите с посланията на тази тениска.

 

*Лицензните права върху щампата са уредени чрез заплащане на правата за ползване „Corporate license use“между Shirthub ltd. (Шъртхъб ООД) и Freepik.com/Flaticon.com.

Тегло Няма
Размер

, , , ,

Пол

Вид

,

Промоция

Цвят