Продължете към съдържанието
Sale -33%

Добре дошли в света на градския стил с нашата oversize черна тениска от серия Urban, която излъчва смелост, хуманност и идеята за защита и гаранция. Тази тениска съчетава стил и вдъхновяващи послания, които призовават към безстрашие, хуманност и отговорност.

Символичните надписи “Fearless”, “Humanism department” и “Warranty protection” създават образ на човека, който се подвизава без страх, съчетавайки го с идеята за хуманност и грижа към другите. Те подчертават важността на изграждане на смелост във всеки аспект на живота и готовността да защитаваме хората около нас.

Стилният urban дизайн на тениската добавя съвременен вид и удобство.  Тази овърсайз тениска е създадена от висококачествено, плътно трико, което осигурява комфорт и издръжливост. Модерната кройка със спусната линия на раменете и свободният силует придават стил и уют.

Допълнителни детайли като двоен шев и подсилена лента на вратът и раменете гарантират здравина и издръжливост. Изберете размер от наличните S, M, L, XL, XXL, за да постигнете перфектната комбинация от комфорт и индивидуален стил.

С грамаж от 240 g/m² и състав от 100% памук, тази черна овърсайз тениска от серията “Urban” не само отразява стилна визия, но и призовава за вдъхновение, уважение и позитивно влияние. Бъдете сияещата звезда във вашия градски стил и вдъхновете себе си и другите с посланията на тази тениска.

 

*Лицензните права върху щампата са уредени чрез заплащане на правата за ползване „Corporate license use“между Shirthub ltd. (Шъртхъб ООД) и Freepik.com/Flaticon.com.

Тегло Няма
Размер

, , , ,

Пол

Вид

,

Промоция

Цвят