Продължете към съдържанието
Sale -33%

Добре дошли в света на японската култура с нашата oversize черна тениска от серия Japan Culture. Този дизайн е вдъхновен от дългата и богата история на Япония, която е пълна с легенди, митове и символи.

Текстът “Ikari Okami” носи със себе си силно послание. “Ikari” означава “гняв” или “ярост” на японски, а “Okami” се превежда като “вълк”. Тази комбинация от думи може да бъде тълкувана като “гневният вълк” или “вълкът на яростта”. Това може да бъде символ на смелост, решителност и настойчивост.

Тениската е изработена от висококачествено плътно трико с грамаж от 240 g/m², осигурявайки комфорт и издръжливост. Модерният oversize крой със спусната линия на раменете добавя стил и удобство, а свободната кройка дава свобода на движение. Допълнителните детайли като двоен шев и подсилени врат и рамена с лента гарантират дълготрайност и качество.

Тениската се предлага в размери от S до XXL, за да отговори на разнообразните предпочитания на всеки. Съставът от 100% памук осигурява приятно усещане при носене и допринася за комфорт през целия ден. С нашата oversize черна тениска от серия Japan Culture, можете да изразите своята връзка с богатата и интересна японска култура с уникален стил.

 

*Лицензните права върху щампата са уредени чрез заплащане на правата за ползване „Corporate license use“между Shirthub ltd. (Шъртхъб ООД) и Freepik.com/Flaticon.com.

Тегло Няма
Размер

, , , ,

Пол

Вид

,

Промоция

Цвят