Продължете към съдържанието
Sale -33%

Добре дошли в света на уличния стил с нашата овърсайз черна тениска от серията “Acid” в рамките на Streetwear колекцията. Тази тениска е не просто модно изявление, а и символ на безкрайност, разум и обединение.

Надписите “Infinity”, “Don’t act stupid”, “Two hands are better than one” пренасят мощни послания, подчертаващи безграничността, разума и значението на обединението. Те не просто украсяват тениската, а и вдъхновяват за размисъл и действие.

Висококачественото, плътно трико гарантира издръжливост и комфорт през целия ден.

Модерната кройка със спусната линия на раменете и свободният силует на овърсайз модела предоставят непринудена стилна визия. Допълнителната детайлна обработка, като двойния шев и подсилването на вратът и раменете с лента, уверяват за дълготрайност и качество.

Изберете своя размер от наличните S, M, L, XL, XXL. Грамажът от 240 g/m² съчетава структурата с мекотата на 100% памук, осигурявайки ви удоволствие и удобство.

Привлекателна и индивидуална, тази черна овърсайз тениска от серията “Acid” впечатлява със силните си послания и дизайн, подходящ за любители на градския стил и уличната мода.

 

*Лицензните права върху щампата са уредени чрез заплащане на правата за ползване „Corporate license use“ между Shirthub ltd. (Шъртхъб ООД) и Freepik.com/Flaticon.com.

Тегло Няма
Размер

, , , ,

Пол

Вид

,

Промоция

Цвят