Продължете към съдържанието
Sale -33%

Добре дошли в атмосферата на аниметата с нашата oversize черна тениска от серията Anime, декорирана с надписите “Jaeger” и “Eren”. Тази тениска представлява връзка с епичния свят на героизма, борбата и преодоляването на препятствия.

Символичният надпис “Jaeger” ни въвежда в уникалния свят на мангата и анимето “Attack on Titan”, съчетавайки героизма и отдадеността на героите. Надписът “Eren” подчертава емблематичния главен герой и неговите усилия за защита на човечеството.

Създадена с внимание към детайлите, тениската се отличава с модерен дизайн и удобена oversize кройка. Тя е изработена от висококачествено плътно трико с грамаж от 240 g/m², предоставяйки мекота и комфорт при носене. Модерната кройка със спусната линия на раменете и свободният силует подчертават стилния вид и предоставят свобода на движение.

Съставена от 100% памук, тениската гарантира удобство през целия ден. Тя е не само израз на стил, но също така предоставя и комфорт, което е важно за активния и динамичен градски начин на живот.

Изберете своя размер от наличните S, M, L, XL, XXL.

 

*Лицензните права върху щампата са уредени чрез заплащане на правата за ползване „Corporate license use“ между Shirthub ltd. (Шъртхъб ООД) и Freepik.com/Flaticon.com.

Тегло Няма
Размер

, , , ,

Пол

Вид

,

Промоция

Цвят