Продължете към съдържанието
Sale -33%

Karasu Tengu (Oversize)

Добре дошли в света на японската култура с нашата oversize черна тениска от серия Japan Culture, вдъхновена от богатството на традициите и легендите на Далечния изток. Тази тениска носи текста “Karasu Tengu” – име, което е свързано с митичните същества от японската фолклорна традиция.

“Karasu Tengu” са духове от японската митология, които се вярва, че са полу-човек, полу-птица обитатели на планините. Те са известни със своята магическа сила, умения в бойните изкуства и мистични способности. Често се изобразяват с дълги клюнове и пера, което им придава уникален и загадъчен външен вид.

Тениската е изработена от висококачествено плътно трико с грамаж от 240 g/m², осигурявайки комфорт и издръжливост. Модерният oversize крой със спусната линия на раменете добавя стил и удобство, а свободната кройка дава свобода на движение. Допълнителните детайли като двоен шев и подсилени врат и рамена с лента гарантират дълготрайност и качество.

Тениската се предлага в размери от S до XXL, за да отговори на разнообразните предпочитания на всеки. Съставът от 100% памук осигурява приятно усещане при носене и допринася за комфорт през целия ден. С нашата oversize черна тениска от серия Japan Culture, можете да изразите своята връзка с богатата и интересна японска култура с уникален стил.

 

*Лицензните права върху щампата са уредени чрез заплащане на правата за ползване „Corporate license use“между Shirthub ltd. (Шъртхъб ООД) и Freepik.com/Flaticon.com.

Тегло Няма
Размер

, , , ,

Пол

Вид

,

Промоция

Цвят