Продължете към съдържанието
Sale -33%

Добре дошли в света на градската мода с нашата овърсайз черна тениска от серията “Acid”, част от уличната Streetwear колекция. Тази тениска е не просто облекло, а и израз на вярата в себе си и смелостта да действаш.

Надписите “Keep in confidence”, “Action speaks louder than the words” носят в себе си мощни послания за запазване на увереността и за активното поведение. Те не само допълват визията, но и вдъхновяват за самоувереност и активност.

Висококачественото, плътно трико гарантира издръжливост и комфорт през целия ден.

Модерната кройка със спусната линия на раменете и свободният силует на овърсайз модела предоставят непринудена стилна визия. Допълнителната детайлна обработка, като двойния шев и подсилването на вратът и раменете с лента, уверяват за дълготрайност и качество.

Изберете своя размер от наличните S, M, L, XL, XXL. Грамажът от 240 g/m² съчетава структурата с мекотата на 100% памук, осигурявайки ви удоволствие и удобство.

Привлекателна и индивидуална, тази черна овърсайз тениска от серията “Acid” впечатлява със силните си послания и дизайн, подходящ за любители на градския стил и уличната мода.

 

*Лицензните права върху щампата са уредени чрез заплащане на правата за ползване „Corporate license use“ между Shirthub ltd. (Шъртхъб ООД) и Freepik.com/Flaticon.com.

Тегло Няма
Размер

, , , ,

Пол

Вид

,

Промоция

Цвят