Продължете към съдържанието
Sale -33%

Добре дошли в света на градския стил с нашата oversize черна тениска от серия Urban, която пренася важни послания за психичното благополучие и сила за преодоляване на предизвикателствата на живота. Тази тениска съчетава стил и вдъхновяващи надписи, които напомнят за ценността на живота и важността да се борим за психическото си здраве.

Символичните надписи “Life is precious”, “Don’t get it wasted away”, “Keep calm and fight depression” са като поетичен напомнятел за това, че животът е ценен ресурс, който трябва да се цени и уважава. Те подчертават необходимостта да се борим с депресията и да се поддържаме смели и устойчиви пред животните предизвикателства.

Стилният urban дизайн на тениската добавя съвременен вид и удобство.  Тази овърсайз тениска е създадена от висококачествено, плътно трико, което осигурява комфорт и издръжливост. Модерната кройка със спусната линия на раменете и свободният силует придават стил и уют.

Допълнителни детайли като двоен шев и подсилена лента на вратът и раменете гарантират здравина и издръжливост. Изберете размер от наличните S, M, L, XL, XXL, за да постигнете перфектната комбинация от комфорт и индивидуален стил.

С грамаж от 240 g/m² и състав от 100% памук, тази черна овърсайз тениска от серията “Urban” не само отразява стилна визия, но и призовава за вдъхновение, уважение и позитивно влияние. Бъдете сияещата звезда във вашия градски стил и вдъхновете себе си и другите с посланията на тази тениска.

 

*Лицензните права върху щампата са уредени чрез заплащане на правата за ползване „Corporate license use“между Shirthub ltd. (Шъртхъб ООД) и Freepik.com/Flaticon.com.

Тегло Няма
Размер

, , , ,

Пол

Вид

,

Промоция

Цвят