Продължете към съдържанието
Sale -33%

Добре дошли в магическия свят на аниметата с нашата oversize черна тениска от серията Anime, украсена със стилния надпис “Miko Yotsuya”. Тази тениска представя символ на смелост, загадъчност и непреходна привлекателност, характерни за анимационния жанр.

Надписът “Miko Yotsuya” ни предизвиква да се потопим в света на героинята от анимето, която е вдъхновение за увереност и сила. Тази тениска ви позволява да изразите вашата любов към аниметата и да изразите възхищението си към герои като Miko Yotsuya.

Създадена с внимание към детайлите, тениската се отличава с модерен дизайн и удобена oversize кройка. Тя е изработена от висококачествено плътно трико с грамаж от 240 g/m², предоставяйки мекота и комфорт при носене. Модерната кройка със спусната линия на раменете и свободният силует подчертават стилния вид и предоставят свобода на движение.

Съставена от 100% памук, тениската гарантира удобство през целия ден. Тя е не само израз на стил, но също така предоставя и комфорт, което е важно за активния и динамичен градски начин на живот.

Изберете своя размер от наличните S, M, L, XL, XXL.

 

*Лицензните права върху щампата са уредени чрез заплащане на правата за ползване „Corporate license use“ между Shirthub ltd. (Шъртхъб ООД) и Freepik.com/Flaticon.com.

Тегло Няма
Размер

, , , ,

Пол

Вид

,

Промоция

Цвят