Продължете към съдържанието
Sale -33%

Добре дошли в динамичния свят на градския стил с нашата oversize черна тениска от серия Urban, обогатена със вдъхновяващите надписи “Paranoid”, “Fight Depression”, “Clean inside” и “Walk into the path of a brighter smile”. Тази тениска се издига като мощно послание за самоподобрение, поддържане на позитивния възглед и преодоляване на предизвикателствата на съвременния градски живот.

Символичният “Paranoid” ни навежда на размисъл за важността на внимателното отношение към себе си и околните. “Fight Depression” ни предизвиква да се изправим срещу депресията и да насочим енергията си към положителния живот. “Clean inside” подчертава важността на вътрешната чистота, както и освобождаването от негативните влияния. “Walk into the path of a brighter smile” вдъхновява за стъпки към по-светло бъдеще и усмивка.

Стилният urban дизайн на тениската добавя съвременен вид и удобство.  Тази овърсайз тениска е създадена от висококачествено, плътно трико, което осигурява комфорт и издръжливост. Модерната кройка със спусната линия на раменете и свободният силует придават стил и уют.

Допълнителни детайли като двоен шев и подсилена лента на вратът и раменете гарантират здравина и издръжливост. Изберете размер от наличните S, M, L, XL, XXL, за да постигнете перфектната комбинация от комфорт и индивидуален стил.

С грамаж от 240 g/m² и състав от 100% памук, тази черна овърсайз тениска от серията “Urban” не само отразява стилна визия, но и призовава за вдъхновение, уважение и позитивно влияние. Бъдете сияещата звезда във вашия градски стил и вдъхновете себе си и другите с посланията на тази тениска.

 

*Лицензните права върху щампата са уредени чрез заплащане на правата за ползване „Corporate license use“между Shirthub ltd. (Шъртхъб ООД) и Freepik.com/Flaticon.com.

Тегло Няма
Размер

, , , ,

Пол

Вид

,

Промоция

Цвят