Продължете към съдържанието
Sale -33%

Power – Chainsaw man (Oversize)

Добре дошли в завладяващия свят на аниметата с нашата oversize черна тениска от серията Anime, украсена с символичния надпис “Power” (Chainsaw man). Тази тениска представя същността на силата, духа на борбата и уникалните приключения, характерни за анимационния жанр.

“Power” (героинята от анимето “Chainsaw Man”) е смела и непоколебима, съчетаваща в себе си мощ и дързост. Тази тениска ви показва вашата привързаност към аниметата и способността на героите да се справят с предизвикателства.

Създадена с внимание към детайлите, тениската се отличава с модерен дизайн и удобена oversize кройка. Тя е изработена от висококачествено плътно трико с грамаж от 240 g/m², предоставяйки мекота и комфорт при носене. Модерната кройка със спусната линия на раменете и свободният силует подчертават стилния вид и предоставят свобода на движение.

Съставена от 100% памук, тениската гарантира удобство през целия ден. Тя е не само израз на стил, но също така предоставя и комфорт, което е важно за активния и динамичен градски начин на живот.

Изберете своя размер от наличните S, M, L, XL, XXL.

 

*Лицензните права върху щампата са уредени чрез заплащане на правата за ползване „Corporate license use“ между Shirthub ltd. (Шъртхъб ООД) и Freepik.com/Flaticon.com.

Тегло Няма
Размер

, , , ,

Пол

Вид

,

Промоция

Цвят