Продължете към съдържанието
Sale -33%

Ronin Drifter (Oversize)

Добре дошли в увлекателния свят на японската култура с нашата oversize черна тениска от серия Japan Culture, която съчетава древните традиции със съвременния стил. Тази тениска е вдъхновена от понятията “Ronin” и “Drifter”, които ни пренасят във времена на самураи и странствуващи борци.

Символът “Ronin” представлява самурай без господар. Той е символ на свободата, независимостта и непокорността. “Drifter” означава скитник, един, който се движи свободно и непокорно, преследвайки своите цели и идеали.

Тениската е изработена от висококачествено плътно трико с грамаж от 240 g/m², осигурявайки комфорт и издръжливост. Модерният oversize крой със спусната линия на раменете добавя стил и удобство, а свободната кройка дава свобода на движение. Допълнителните детайли като двоен шев и подсилени врат и рамена с лента гарантират дълготрайност и качество.

Тениската се предлага в размери от S до XXL, за да отговори на разнообразните предпочитания на всеки. Съставът от 100% памук осигурява приятно усещане при носене и допринася за комфорт през целия ден. С нашата oversize черна тениска от серия Japan Culture, можете да изразите своята връзка с богатата и интересна японска култура с уникален стил.

 

*Лицензните права върху щампата са уредени чрез заплащане на правата за ползване „Corporate license use“между Shirthub ltd. (Шъртхъб ООД) и Freepik.com/Flaticon.com.

Тегло Няма
Размер

, , , ,

Пол

Вид

,

Промоция

Цвят