Продължете към съдържанието
Sale -33%

С вдъхновяваща одисея в света на анимациите, нашата oversize черна тениска от серията Anime с надписи “One Punch Man” и “Saitama” е не само дреха, но и начин да изразите вашия стил и привързаност към аниметата.

Символичният надпис “One Punch Man” незабавно ви връща в емоционалната атмосфера на известната анимационна серия. Този надпис е обобщение на безподобната сила на главния герой Saitama, който може да победи всяко препятствие с един удар.

Създадена с внимание към детайлите, тениската се отличава с модерен дизайн и удобена oversize кройка. Тя е изработена от висококачествено плътно трико с грамаж от 240 g/m², предоставяйки мекота и комфорт при носене. Модерната кройка със спусната линия на раменете и свободният силует подчертават стилния вид и предоставят свобода на движение.

Съставена от 100% памук, тениската гарантира удобство през целия ден. Тя е не само израз на стил, но също така предоставя и комфорт, което е важно за активния и динамичен градски начин на живот.

Изберете своя размер от наличните S, M, L, XL, XXL.

 

*Лицензните права върху щампата са уредени чрез заплащане на правата за ползване „Corporate license use“ между Shirthub ltd. (Шъртхъб ООД) и Freepik.com/Flaticon.com.

Тегло Няма
Размер

, , , ,

Пол

Вид

,

Промоция

Цвят