Продължете към съдържанието
Sale -44%

Охрана – тъмно синя дамска тениска – 50133

Тениска “Охрана”

Стилна и изключително комфортна, тази тениска с надпис “Охрана” ще ви предостави безупречен стил и удобство на изключителна цена.

За вашите служители в сектора на охраната, тази колекция предлага тениски със специфични дизайни и надписи, които подчертават важността на тяхната роля и отговорност. Нашият стил и качество ще помогнат на вашия персонал да изглежда професионално и да създава доверие в клиентите.

Основни характеристики:

  1. Качество: Тази тениска е изработена от сингъл джърси, който е изключително гладък и мек на допир.
  2. Надежно Произведена: Тениската е произведена в Европа, гарантирайки ви високо качество и стриктно спазване на стандартите за производство.
  3. Цветове, Които Издържат: Наситените и дълготрайни цветове на тази тениска дори и  след множество пранета.
  4. Здрави и Удобни Шевове: Тениската разполага с укрепваща и стабилизираща лента на шията и раменете, което увеличава издръжливостта на шевовете. Безшевните страни осигуряват допълнителен комфорт при носене и по-голяма гъвкавост при печат.
  5. Изключителна Здравина: Двойните, дебели шевове са изработени с най-висококачествени нишки, гарантирайки дълготрайна издръжливост на вашата тениска.

Не изпускайте възможността да се сдобиете с тази тениска “Охрана” на промоционалната цена и се насладете на качество, стил и комфорт, които ще ви впечатлят. Побързайте, предложението е ограничено!

Пол

Промоция

Вид

Размер

, , , , ,

Цвят