Продължете към съдържанието
Sale -40%

Staff – червена мъжка тениска – 50105

Тениска “Staff” – Спестете 40% и я закупете за само 14.99лв. (вместо 25лв)!

Стилна и изключително комфортна, тази тениска с надпис “Staff” ще ви предостави безупречен стил и удобство на изключителна цена.

Тениска “Staff” е практично облекло, подходящо за всякакви телевизионни и музикални продукции, мероприятия и събития, където специалистите и служебните лица трябва да се открояват от останалите.

С тениската “Staff” на вас няма да ви е необходимо да правите компромиси между комфорта и стилната визия. С нея можете да изглеждате стилно и професионално, като същевременно се чувствате удобно през целия работен ден или по време на събития.

Основни характеристики:

  1. Качество: Тази тениска е изработена от сингъл джърси, който е изключително гладък и мек на допир.
  2. Надежно Произведена: Тениската е произведена в Европа, гарантирайки ви високо качество и стриктно спазване на стандартите за производство.
  3. Цветове, Които Издържат: Наситените и дълготрайни цветове на тази тениска дори и  след множество пранета.
  4. Здрави и Удобни Шевове: Тениската разполага с укрепваща и стабилизираща лента на шията и раменете, което увеличава издръжливостта на шевовете. Безшевните страни осигуряват допълнителен комфорт при носене и по-голяма гъвкавост при печат.
  5. Изключителна Здравина: Двойните, дебели шевове са изработени с най-висококачествени нишки, гарантирайки дълготрайна издръжливост на вашата тениска.

Не изпускайте възможността да се сдобиете с тази тениска “Staff” на промоционалната цена от 14.99лв. и се насладете на качество, стил и комфорт, които ще ви впечатлят. Побързайте, предложението е ограничено!

Пол

Промоция

Вид

Размер

, , , ,

Цвят