Продължете към съдържанието
Sale -33%

The Great Wave of Kanagawa (Oversize)

Добре дошли в света на японската култура с нашата oversize черна тениска от серия Japan Culture. Тениската “The Great Wave of Kanagawa” ви предоставя възможността да се насладите на едно от най0емблематичните японски изображения в историята на изкуствата.

Изображението “The Great Wave of Kanagawa” е творба на японския художник Хокусай и представя великолепната игра на природните стихии. Тениската носи в себе си атмосферата на безкрайното море и силата на вълните, които символизират сила, приключение и неоспоримата мощ на природата.

Тениската е изработена от висококачествено плътно трико с грамаж от 240 g/m², осигурявайки комфорт и издръжливост. Модерният oversize крой със спусната линия на раменете добавя стил и удобство, а свободната кройка дава свобода на движение. Допълнителните детайли като двоен шев и подсилени врат и рамена с лента гарантират дълготрайност и качество.

Тениската се предлага в размери от S до XXL, за да отговори на разнообразните предпочитания на всеки. Съставът от 100% памук осигурява приятно усещане при носене и допринася за комфорт през целия ден. С нашата oversize черна тениска от серия Japan Culture, можете да изразите своята връзка с богатата и интересна японска култура с уникален стил.

 

*Лицензните права върху щампата са уредени чрез заплащане на правата за ползване „Corporate license use“между Shirthub ltd. (Шъртхъб ООД) и Freepik.com/Flaticon.com.

Тегло Няма
Размер

, , , ,

Пол

Вид

,

Промоция

Цвят