Продължете към съдържанието
Sale -33%

Добре дошли във вселената на уличния стил с нашата овърсайз черна тениска от серията “Acid” в рамките на Streetwear колекцията. Този модел не просто представлява дреха, а и истинско изкушение за визията и израза на вашата индивидуалност.

Надписите “The rhythm”, “We are stronger together”, “Collaboration nation” предават дълбоки послания, подчертаващи важността на хармонията, обединението и сътрудничеството. Те са повече от просто думи – те са вдъхновение за активно участие в един по-добър свят.

Висококачественото, плътно трико гарантира издръжливост и комфорт през целия ден.

Модерната кройка със спусната линия на раменете и свободният силует на овърсайз модела предоставят непринудена стилна визия. Допълнителната детайлна обработка, като двойния шев и подсилването на вратът и раменете с лента, уверяват за дълготрайност и качество.

Изберете своя размер от наличните S, M, L, XL, XXL. Грамажът от 240 g/m² съчетава структурата с мекотата на 100% памук, осигурявайки ви удоволствие и удобство.

Привлекателна и индивидуална, тази черна овърсайз тениска от серията “Acid” впечатлява със силните си послания и дизайн, подходящ за любители на градския стил и уличната мода.

 

*Лицензните права върху щампата са уредени чрез заплащане на правата за ползване „Corporate license use“ между Shirthub ltd. (Шъртхъб ООД) и Freepik.com/Flaticon.com.

Тегло Няма
Размер

, , , ,

Пол

Вид

,

Промоция

Цвят