Продължете към съдържанието
Sale -33%

Добре дошли в оживения свят на японската култура с нашата oversize черна тениска от серия Japan Culture, която вдъхновява с динамиката и енергията на града Токио. Тази тениска съчетава съвременен стил и символ, който ни носи образите на японската столица.

С надписа “Tokyo” на тениската се създава усещането за пулсиращия градски ритъм на Токио. Това е не само столицата на Япония, но и едно от най-динамичните мегаполиси по света, където съчетанието на традиционното и съвременното е в хармония.

Тениската е изработена от висококачествено плътно трико с грамаж от 240 g/m², осигурявайки комфорт и издръжливост. Модерният oversize крой със спусната линия на раменете добавя стил и удобство, а свободната кройка дава свобода на движение. Допълнителните детайли като двоен шев и подсилени врат и рамена с лента гарантират дълготрайност и качество.

Тениската се предлага в размери от S до XXL, за да отговори на разнообразните предпочитания на всеки. Съставът от 100% памук осигурява приятно усещане при носене и допринася за комфорт през целия ден. С нашата oversize черна тениска от серия Japan Culture, можете да изразите своята връзка с богатата и интересна японска култура с уникален стил.

 

*Лицензните права върху щампата са уредени чрез заплащане на правата за ползване „Corporate license use“между Shirthub ltd. (Шъртхъб ООД) и Freepik.com/Flaticon.com.

Тегло Няма
Размер

, , , ,

Пол

Вид

,

Промоция

Цвят