Продължете към съдържанието
Sale -33%

Добре дошли в света на японската култура с нашата oversize черна тениска от серия Japan Culture. Тази тениска носи със себе си две важни японски концепции – “Wabi” и “Sabi”.

“Wabi” е идеята за скромност и простота, която се цени в японската култура. Тя насърчава цененето на красотата в несъвършенството и простотата на живота. Символиката на “Wabi” се влива в тази тениска, като подчертава уникалната и прекрасна страна на скромността.

“Sabi” се отнася до стареенето и промяната в предметите през времето. Това е красотата на патината и износването, което дава дълбочина и характер на вещите. Тениската с текст “Sabi” представя тази концепция и призовава към цененето на уникалността и историята, която всеки предмет носи със себе си.

Тениската е изработена от висококачествено плътно трико с грамаж от 240 g/m², осигурявайки комфорт и издръжливост. Модерният oversize крой със спусната линия на раменете добавя стил и удобство, а свободната кройка дава свобода на движение. Допълнителните детайли като двоен шев и подсилени врат и рамена с лента гарантират дълготрайност и качество.

Тениската се предлага в размери от S до XXL, за да отговори на разнообразните предпочитания на всеки. Съставът от 100% памук осигурява приятно усещане при носене и допринася за комфорт през целия ден. С нашата oversize черна тениска от серия Japan Culture, можете да изразите своята връзка с богатата и интересна японска култура с уникален стил.

 

*Лицензните права върху щампата са уредени чрез заплащане на правата за ползване „Corporate license use“между Shirthub ltd. (Шъртхъб ООД) и Freepik.com/Flaticon.com.

Тегло Няма
Размер

, , , ,

Пол

Вид

,

Промоция

Цвят